Työssäoppimispäiväkirja



Työssäoppiminen

8.01-16.02.2018

Olen työharjoittelussa Kahvila-Lounasravintola Baanassa.
Sieltä saa kahvilan tuotteet ja lounas, lounas alkaa kello 10.00-14.00. Rated 5 based on 5 Reviews "Todella hyvä ruoka "😍
8.01-12.01.2018

Tällä viikolla oli ensimmäinen viikkoa olen alkaa työharjoittelu. Ravintola Baana omistaja vei minut tutustumaan työkentelu paikkaa ja hän aloitti opettaa minua tehdä Lounas ruokaa. Siellä on jokapäivä erilaisia ruokia.


Baanan salissa





Lounasruuat



Minä opin tehdä lounasruokia, erilaisia salaattia. Ruuat pitää valmistu enen kello 10.00 ja lounasaikaa minä pitää valmistella juomia paikkalla ja aina laittoin lisää ruokia GN-vuokaan asiakaille.

➱Tällä viikolla Minä opin paljon asioita...
-opin tehdä erilaisia lounasruokia.
-opin tehdä erilaisia salaattia.
-tutustuin suomeen ruokiin.
-opin tehdä pullat ja sämpylät.




Lohikeittö



Lounasruuat




Erilaisia salaattia






Pullat ja munkit










                        ⟵⟵⟵⟵⟵⟵⟵⟵⟵⟵⟵⟵⟶⟶⟶⟶⟶⟶⟶⟶⟶⟶⟶⟶


15.01-19.01.2018 

Maanantaina ja tiistaina  minä opin tehdä makaronilaatikko,tomaattinen nakkipasta,kala-kasviskeittoa, Aura-purjokeitto,pippuripossu,broilerkiusuua ja myös erilaisia salaattia. Esim. pasta kinkusalaatti ,vihriäsalaatti jne.
Ennen lounas aikaa olen laittoin ruokia ja juomat pöydälle sitten kerasin astiat keittiöön ja tiskasin niitä.
Keskiviikkona - perjantaina opin tehdä sipulipihvit, lohilaatikko, bratwurstikeitto, palapaisti, mexiconpata, hernekeitto, viinihärkä, kasviskiusaus, savukalakeitto ja justosalaattia. opin lounas palvelu, kahvila palvelu myös opin kassan käyttö.







Makaronilaatikko

Tomaattinen nakkipata


Kala-kasviskeitto


Aura-purjokeitto




Kinku-pasta salaatti



sipulipihvit




Lohilaatikko


Hernekeitto


 Bratwurstikeitto


Juustosalaatti


Mexiconpata




                ⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒

22.01-26.01.2018

-Maanantaina opin tehdä salamikiusaus,broileripyörykät,nakkikeitto.
-Tiistaina opin tehdä pyttipanna, jauhelihakastike,porkkanasosekeitto.
-Keskiviikona opin tehdä kaalikääryleet, lihapyörkät, kanakeitto.
-Torstaina opin tehdä pinaattiletut+nakit, merimiespihvi, hernekeitto
-Perjantaina opin tehdä grillifile, tonnikalapasta, savuporokeitto.
-Sen jalkeen jokapäivä opin myös tehdä erilaisia salaattia. Opin valmistella lounas ruuat, juomat,leivat linjastoon ja pöytään, myös käyttää astianpesukone tiskasi työvälineet ,astiat, kupit ja lasit.

-Kun loppuu lounasta aikaa minä pesin linjastoa ja pyyhin pöytiä ja lattia.

-Opin asiakaspalvelu kassan käyttöä ja siivosin ja pyyhin pöytä salissa. Siellä oli hyvä työharjoitelu paikkaa omistaja Baana tosi kiva ,hän hyvin opetti minua. Tykkään häntä.



salaattia


Kaalikääryleetja Lihapyörkät


Pyttipannu


Broilerpyöykät


 Salaattia

Jauhelihakastike

Porkkanasosekeitto


 kahvipullat





                         ⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇦⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨⇨


29.01-02.02.2018

Neljäs viikko minä osaan tehdä ja tietää paljon asioita enemmän ja parempi.
Maanantaina opin tehdä jauheliha-pasta, uunilohi, kaalikeitto ja salaattia.
Tiistaina opin tehdä lasagne,stroganoff, juusto-kasviskeitto ja salaattia
Keskiviikkona opin tehdä broileria talon tapaan, perunalaatoikko,siskomakkarakeitto.
Torstaina opin tehdä silakkapihvit, makkarakastike, hernekeitto.
Perjantaina opin tehdä karjalanpaisti, kiknkku-aurajuuatopasta, parsakeitto.
Joka päivä teimme pullat ja sämpylät ja munkit ja ruoan jalkeen minä valmistelin ruuat ja juomat pöydälle (linjastoon). Sitten tiskasin astiaspesukoneella ,sekä asiakaspalveluun kassalla,pyyhin pöydät ja lattia.











                               ⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒


5.02-09.02.2018

Maanantaina on NY-yrittäjyyspäivä klo 9-14. Olen koulussa, en ollut töissä.
Tiistaina opin tehdä hauheliha pihvit, smetanakala, kesäkeitto, kakkupoja ja saalattia.
Keskiviikona olin koulussa kokeilemaan hygieniapassin suorittamista koululle. Tällöin on osallistuttava koko päivän kestävään koulutukseen klo 9-15, testi on päivän lopuksi. Ja onneksi olen pääsin hygieniapassi testi läpi.😀
Torstaina opin tehdä rosepossu, spaghetti bolognese, hernekeitto ja salaattia.
Perjantaina opin tehdä pippurihärkä, kasvitpihvit, juusto-pekonikeitto ja salaattia.

Joka päivä teimme pullat ja sämpylät ja munkit ja ruoan jalkeen minä valmistelin ruuat ja juomat pöydälle (linjastoon). Sitten tiskasin astiaspesukoneella ,sekä asiakaspalveluun kassalla,pyyhin pöydät ja lattia.










                     ⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼⇼



12.02-16.02.2018


Viimeinen viikko olin työharjoittelussa Baana kahvila- lounasravintolassa.
Maanantaina opin tehdä uunimakkara, chilibroileri, parunavelli ja salaattia.
Tiistaina opin tehdä jauheliharullat, kaaligratiini, koskenlaskijan kalakeitto ja salaattia.
Keskiviikkona opin tehdä juusto-juurespossu, kanapata, nakkikeitto.
Torstaina opin tehdä metsästäjän muureke, kebab-riisivuoka, hernekeitto, salaattia ja paistin lettuja.
Perjantaina opin tehdä grillifile, kasvispata, herkusienikeitto.

Sen jalkeen minä siivosin keittiössä ja salissa sitten lämpenee linjastoa, ja valmistaa ruoat ja juomat pöytään. Päivällä olin kassalla ja tiskasin astias lasit ja kupit astiaspesukoneella. pyyhkin pöydat ja lattia.












Minusta tässä työharjoittelussa oli tosi kiva , sen oli hyvä ja hyätyy minulle, minä osaan tehdä ja tiettaa paljon asioita keittiössä ja asiakaspalvelu myös kassalla. Tarkea asia oli osaan puhua ja ymmärrätä suomeakieli kokki paremmin. Myös minusta on osaaminen ja asenne työntekoa kohtaan toisten ihmisten kanssa.😉



        💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun blogi

           Olen opiskelija Riveria Lieksassa (kokki). Kirjoitin blogissa, varten kerro mitä teen ja mitä opiskelen. 😊